Jobba hos oss

Jobba hos oss på Marklund Solutions

Hos oss får du ett spännande jobb där du får chans att utveckla din branschkunskap och långsiktiga affärsrelationer. Du påverkar i allra högsta grad din egen utveckling och hur jobbet ska göras. Vårt ledarskap genomsyras av att de anställda ska stortrivas hos oss för att de ska kunna utvecklas och vara kreativa. 

För att trivas hos oss gillar du problemlösning och ser det positiva i att ha ett varierande arbete med mycket kundkontakt. Du förstår också värdet av goda relationer med kollegor och kunder. Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med en blandning av erfarna och yngre kollegor för att hjälpa våra kunder med komplexa utmaningar. 

Blev du nyfiken? Hoppas det! Kontakta i så fall Patrik Marklund

Lediga tjänster

  • Energi- och miljökonsult

    DEN VI SÖKER För att trivas i rollen som konsult hos oss på Marklund Solutions är du en person som är trygg i att arbeta självständigt och som gillar att ta initiativ. Vi söker dig som har några års erfarenhet från miljö- eller energibranschen. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande, noggrann, driven……

    Läs mer här

  • Konsult inom tillståndsprövning

    DEN VI SÖKER För att trivas i rollen som konsult hos oss på Marklund Solutions är du en person som är trygg i att arbeta självständigt och som gillar att ta initiativ. Vi söker dig som har några års erfarenhet från tillståndsprövning, framtagande av MKB och/eller anmälningsärenden. Vi ser gärna att du som person är……

    Läs mer här


Spontanansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med dig som funderar på att byta jobb och har erfarenhet från energibranschen, tillverkande industri eller myndighet. Eller är du nyexaminerad och känner att vi skulle bli en ”perfect match”?

Skicka din ansökan till info@m-solutions.se

Om vi klickar kan vi säkert hitta spännande uppdrag för dig, för det som efterfrågas av våra tjänster är i regel spetskunskap och att våra medarbetare ska kunna bidra med erfarenheter.

Vad tycker våra medarbetare?

Vi springer blodomloppet varje år, härligt gäng med mysig sammanhållning!

Christian W

Jag lär mig saker varje dag, alla besitter verkligen unik kunskap

Stefan Järvetun