Drifttekniker-Online

Drifttekniker-Online

Utbildningen som gör kunskapen till er framgångsfaktor.

Hem » Marklund Education » Drifttekniker-Online

Energifyllda studier framtagna med värme.

Utbildningspaketet Drifttekniker-Online innehåller fyra kurser med självstudier som bland annat bygger på innehållet i de utbildningar vi bedriver på yrkeshögskolorna.
Målgruppen är både nya och befintliga medarbetare. Genomförd utbildning förmedlar all kunskap en drifttekniker behöver. Med påbyggnadskursen som ingår kommer kunskapen upp till en högre nivå.

Våra självstudier omfattar:
– Inspelade föreläsningar på film
– Självstudietexter
– Illustrationer
– Kontrollfrågor
– Övningsprov
– Resurser i form av exempelvis Formelsamling, Ångdata, Förbränningsmall.

Sök kunskapen när du behöver den

Eftersom du alltid har tillgång till Drifttekniker-Online kan du använda den inbyggda sökfunktionen och nyttja utbildningsportalen som ett uppslagsverk för förbränningsanläggningar! Drifttekniker-Online har du som ett ständigt tillgängligt kunskapsstöd där samtliga våra kurser finns tillgängliga.

Pannskolan –
Grundläggande teori om pannor

Pannskola vänder sig till dig som ska arbeta på ett kraftvärmeverk men saknar de grundläggande teoretiska kunskaperna för jobbet som pannskötare. För dig är Pannskolan en nödvändighet för att du ska kunna ta till dig övriga studier.

Pannskolan är också mycket bra för dig som arbetar med andra funktioner på ett kraftvärmeverk och känner att du behöver förstå mer av kärnverksamheten.

Klicka här för att läsa mer om Pannskolan

Innehåll och pris för Drifttekniker-Online

Pris för 12 månader per person11 900 kr
Kursen PannskolanJA
Kursen GrundJA
Kursen MedelJA
Kursen AvanceradJA
Kursen CertetJA
Pris angivet exklusive moms.

Samla hela företagets kompetensutveckling på ett och samma ställe!

Säkert har ni en hel del som ni löpande behöver utbilda era medarbetare i. På sidan Företagsanpassade kurser kan du läsa mer om hur vi hjälper kunder med detta.

Sinfra Utbildningstjänster

Vi är nu ramavtalsleverantör för utbildningstjänster till Sinfra Utbildningstjänster vilket är ett helt nytt ramavtalsområde som Sinfra har upphandlat efter förfrågan från sina drygt 500 medlemmar och som började gälla den 15/6-22.

Vi finns här för er!

Hör av er för att skaffa tillgång till branschens bästa utbildningsportal, eller om ni har frågor kring våra utbildningar.