Marklund education

Marklund Education

Kurser och utbildningar med Marklund Education en del av Marklund Solutions AB

Innehåll

Ta del av vår breda kunskap

Marklund Solutions består av en närmast unik mängd kunskap som rör allt om förbränningsanläggningar. Det handlar om lagar och regler som branschen sorterar under. För att inte tala om kunskapen och erfarenheten hur man producerar energi på ett säkert, ekonomiskt och inte minst bästa sätt för miljön.

2017 insåg vår grundare Patrik Marklund att just vår kunskap skulle kunna göra nytta hos många företag, och inom kort såg en ny verksamhet dagens ljus och Marklund Education som en del av Marklund Solutions AB var ett faktum.

Kunskapsnavet inom kraft- och värme

I energibranschen har Marklund Education blivit ett nav för kunskapsinhämtning när det gäller just ovan beskrivna områden. Vi bemannar flertalet av kurserna på YH-utbildningen av drifttekniker i Karlstad och Lund. Från 2019 utbildar vi mängder med personer som ska skriva certifieringsprovet enligt AFS 2017:3 med vår kurs Certet som just omfattar nödvändig kunskap inför certifieringsprovet.

Under vårterminen 2022 startade vi även vår egendesignade driftutbildning där en person utan förkunskap på ett år ska lära sig allt nödvändigt för att kunna jobba på ett kraftvärmeverk. Vi kallar utbildningen för Marklunds Driftutbildning. Tack vare vår breda kompetens vänder sig fler och fler företag till oss för att vi skapa deras interna utbildningsmaterial som just handlar om deras anläggning, kemikalier, eller vad de har för behov. Läs gärna mer om våra Företagsanpassade kurser.

Vår framgång

Vår framgång ligger i vårt sätt att variera studiesituationerna. Basen är självstudier med teori, filmade föreläsningar samt övningsprov i vår utbildningsportal Drifttekniker-Online. Självstudierna kan vi efter våra kunders behov och önskemål kombinera med lärarledda utbildningstillfällen på distans eller hos kunden.

Via menyn kan du läsa mer om de områden där vi förmedlar kunskap idag.

Tveka inte att ta kontakt om du har frågor som rör våra utbildningar.