Om oss

Marklund Solutions entré

Om Marklund Solutions

Marklund Solutions AB är ett konsultföretag startat våren 2014 med missionen att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi.

Vi är specialister på allt från komplexa energisystem, förbränning, handelssystem och miljölagstiftning till datahantering, rapportering och utvärdering. Våra kunder är främst anläggningar som framställer energi genom förbränning.

Du hittar oss i centrala Västerås men våra kunder finns i hela Sverige. För oss är det viktigt att kundens behov sätts i fokus för att kunna anpassa våra lösningar på ett optimalt sätt.

På Marklund Solutions är vi en härlig mix av medarbetare i olika åldrar, med olika erfarenheter vilket gör att vi har bred kompetens inom många områden.

Våra tjänster omfattar allt från förprojektering, upphandling, projektering och idrifttagning av era kommande projekt till löpande uppföljning, optimering och rapportering i era nuvarande verksamheter. Vi hjälper till inom ett brett spektra med fokus på förbättring av våra kunders anläggningar och ekonomi.

I vår utbildningsportal erbjuder vi självstudier för operatörer på förbrännings-anläggningar. Vår utbildning Drifttekniker-Online passar alla med kunskap på olika nivåer, från den nyanställde till den erfarne. Med tillgång till vår utbildningsportal kan vi även skapa era egna unika utbildningar tillgängliga för era medarbetare, till exempel en detaljerad kartläggning av er anläggning eller processbeskrivningar, allt efter era behov och önskemål. Vår utbildningsavdelning hjälper er mer än gärna att skapa dem tillsammans med er.

Vi tillhandahåller även programvaran Thermod för beräkningar i PGIM/SPH.

Vi är din part för gröna lönsamma affärer!