Triss i nya medarbetare!

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Olivia Johansson, Magnus Nyström och My Lindström

Efter semestern har vi haft glädjen att hälsa inte mindre än tre nya medarbetare välkomna till oss på Marklund Solutions. Här kan du läsa lite mer om våra nya stjärnor.

Olivia Johansson
Innan jag började på Marklunds studerade jag till civilingenjör inom Energi- och Miljöteknik på Karlstad universitet. Marklund Solutions är mitt första riktiga jobb, tidigare har jag bland annat sommarjobbat som Labtekniker hos Stora Enso Skoghall. Jag ser fram emot att få lära mig mycket nytt hos Marklunds men även bidra med den kunskapen jag har samlat på mig under min utbildning.

Magnus Nyström
Jag kommer från energibranschen i huvudsak med drift och underhållsuppdrag nu senast på Mälarenergi kraftvärmeverket. Där jag jobbade som produktionsingenjör.
Innan det så var jag på Ena Energis kraftvärmeverk i Enköping och jobbade med driften av anläggningen.
Jag ser mycket fram emot mina nya utmaningar här på Marklunds.
För det känns så bra att få hjälpa andra företag med bra lösningar på deras utmaningar.

My Lindström
I grunden är jag utbildad energiingenjör med inriktning värmeteknik, och har under de senaste åren jobbat som Product Application Manager på ett av Sveriges större VVS-företag. Där har jag bland annat arbetat med kund- och internutbildningar, teknisk support inom branschregler och standarder samt bidragit med teknisk expertis i framtagandet av produkt- och marknadsmaterial. På Marklund Solutions ser jag fram emot att få bredda min kompetens inom just utbildning och grafiska verktyg, samt såklart att få återgå till mer energi- och miljörelaterade frågor som är något jag brinner lite extra för. Det känns väldigt kul att få vara en del av det här härliga teamet, man känner sig verkligen inkluderad från start.