Marklund Solutions har förstärkt med fler medarbetare

Publicerat den
Kategoriserat som Nyheter

Vi välkomnar Mats, Maria, Stefan och Erik till Marklund Solutions! Mats Sundström kommer framförallt jobba med support och administration för Drifttekniker-Online, Maria Appelqvist kommer arbeta som utbildningsproducent och Stefan Järvetun som marknadsansvarig för Drifttekniker-Online. Mats, Maria och Stefan förstärker vår organisation rejält med bl a kompetens inom IT, kundrelationer, pedagogik och microlärande. Detta är ett viktigt tillskott i vår organisation nu när vi ser att användandet av vår E-learning får ordentlig fart.  

Erik Landelius som är nyexaminerad civilingenjör inom energisystem, har hunnit sommarjobba 
hos oss ett par år och förstärker nu vår konsultsida som energi- och miljökonsult.