Marklund Solutions AB är ett konsultföretag startat våren 2014 med missionen att skapa skräddarsydda, gröna och lönsamma energiaffärer för företag som producerar eller konsumerar mycket energi.

Vi är specialister på allt från komplexa energisystem, förbränning, handelssystem och miljölagstiftning till datahantering, rapportering och utvärdering. Våra kunder är främst anläggningar som framställer energi genom förbränning.

Vi sitter i centrala Västerås och Halmstad men våra kunder finns i hela Sverige. För oss är det viktigt att kundens behov sätts i fokus för att kunna anpassa våra lösningar på ett optimalt sätt.

På Marklund Solutions är vi en bra mix av medarbetare i olika åldrar, med olika erfarenheter vilket gör att vi har bred kompetens inom många områden.

Våra tjänster omfattar allt från förprojektering, upphandling, projektering och idrifttagning av era kommande projekt till löpande uppföljning, optimering och rapportering i era nuvarande verksamheter. Vi hjälper till inom ett brett spektra med fokus på förbättring av våra kunders anläggningar och ekonomi.

Vi tillhandahåller även en programvara Fenix för bränsle-, rökgas- verkningsgradsberäkning.

Vi är din part för gröna lönsamma affärer.