Öppna kurser inför certifieringen

Situationen vad gäller Corona är just nu omöjlig att förutse för någon. Därför ställs de flesta av våra bokade fysiska kursdagar in.
Med anledning av situationen har vi beslutat att erbjuda alla svenska anläggningar ett något förändrat upplägg under resterande del av mars och april.

Öppna kursdagar

Vi kommer på distans via Microsoft Teams/Skype att genomföra kursdagar i AFS2017:3 – kravområden för certifiering. Prioriterat är vår introduktionsdag inför studierna
till certifieringen. Med teknikens hjälp har vi frågor och övningsuppgifter som deltagarna svarar på via sin mobil.


Deltagandet i dessa kursdagar är kostnadsfritt. Ni behöver inte ha licenser i Drifttekniker-Online för att delta.

Datum och tider för introduktionskurs inför studier till Certifieringen enligt AFS 2017:3

Datum

Klockslag

25 mars

9-12

26 mars

14-17

3 april

9-12 samt 13-16

14 april

9-12 samt 13-16

 

Fördjupningskurs

För er som kommit en bra bit på väg mot certifieringsprov så kommer vi genomföra fördjupningskurser. Dessa kurser kommer framförallt fokusera kring de områden i certifieringen där flest personer har haft svårigheter

Även dessa genomförs via Microsoft Teams/Skype. OBS: Licens för Drifttekniker-Online behövs inte för att delta och även dessa kurser är kostnadsfria.

Datum och tider för fördjupningskurs inför studier till Certifieringen enligt AFS 2017:3 

Datum

Klockslag

6 april

14-17

7 april

9-12 samt 13-16

8 april

9-12

 

Anmäl er redan nu till våra öppna avgiftsfria kurser!

Vi länken nedan anmäler du dig till något av kurstillfällena. I god tid innan kursen får du sedan ett mejl med instruktioner samt en länk som du använder när det är dags för kursen. Extra föreläsningar återkommer vi med inom kort.

Klicka här för att anmäla dig/er: https://forms.gle/3p7NeTm4iYmP1DVeA

Extra föreläsningar

Vi får en del förfrågningar kring fördjupningar i olika ämnen kopplade till utbildning av Drifttekniker. Här är det inte enbart kopplat till certifiering utan även ämnen som förbränningsteknik, matarvattenkemi och andra ämnen efterfrågas.

Därför kommer vi också att genomföra kortare avgiftsfria föreläsningar (30-60 min) inom de ämnen som önskas. Här är det fritt fram att önska ämnen och dessa föreläsningar kommer även kunna ses i efterhand via vår YouTube-kanal. Maila patrik.marklund@m-solutions.se med önskemål om ämnen så återkommer vi med tider. Föreläsningarna är kostnadsfria.

Utrustning för att kunna delta i våra öppna kurser

Ni behöver:

  • en dator med anslutning till Internet
  • acceptabelt ljud/högtalare i datorn så du/ni hör läraren bra
  • programmet Microsoft Teams som ingår i serien Office 365. Om ni inte har Teams öppnas en hemsida där du kommer in i kursen i stället

Vid eventuella frågor, vänligen mejla oss på support@m-solutions.se

Varmt välkomna!