Helen Dömstedt tar över som VD för Marklund Solutions!


Från och med den första januari 2019 tar Helen Dömstedt över som VD för Marklund Solutions. Många av er känner Helen som en duktig, organiserad och kunnig konsult. Nu får hon axla ansvaret att ta Marklund Solutions vidare, närmast mot målet 35 konsulter 2022. Med Helens känsla för våra kunder, konsulter och projekt så vet vi att Marklund Solutions får en bra utveckling. I praktiken har Helen redan skött merparten av sysslorna sen Patrik drog igång projektet med Drifttekniker-Online.

Patrik tar från första januari rollen som arbetande styrelseordförande med huvudansvar för att bygga upp lokalkontor, just nu Halmstad och efter det följer fler lokalkontor. Han ska även ta våra webbutbildningar, Drifttekniker-Online, ut på marknaden och kommer även fortsättningsvis ha ansvaret för marknad och sälj.

Vi vet att våra konsulter och kunder kommer uppleva detta positivt, en mer organiserad VD i Helen och Patrik ute på marknaden.

- För mig är det oerhört roligt att få ta över det Patrik byggt upp och ta det vidare till nästa nivå. Vi har ett fantastiskt lag av kompetenta personer på Marklund Solutions och jag ska arbeta för att de trivs busbra på jobbet.