Företagsanpassade kurser

Företagsanpassade kurser

Samla hela företagets viktiga kompetens på ett ställe.

Hem » Marklund Education » Företagsanpassade kurser

Listan blir ofta lång när man summerar all kunskap som medarbetarna ska ha för att kunna utföra sitt arbete. I det ständigt pågående arbetet med kunskapsförflyttning låter fler och fler företag oss på Marklund Education dokumentera kunskapen och göra den tillgänglig för sina medarbetare via vår utbildningsportal.

Utbildningar om bara er verksamhet

Kurserna skapar vi baserat helt på våra kunders specifika verksamhet, och underlaget om deras anläggning tas fram av våra medarbetare som har lång erfarenhet från kraft- och energibranschen. Som kund behöver man enbart skjuta till information om sin verksamhets speciella lösningar.

Vi gör allt från förstudie till levererad utbildning

Vi erbjuder en totalleverans vilket innebär att vi har samtliga resurser med omfattande erfarenhet från kraft- och energibranschen som skapar:
– kurser
– filmer
– illustrationer samt
– kunskapstester
Andra utbildningsproducenter har inte kunskapen om er verksamhet och behöver därför sätta sina uppdragsgivare i kontakt med flera olika samarbetspartners vilket konsumerar både tid och pengar.

Exempel på kurser vi kan skapa och anpassa till företagets verksamhet:

  • En detaljerad kartläggning av hela er kraftvärmeanläggning inklusive processer.
  • Fjärrvärmenätet
  • Kemikurs om just era kemikalier
  • Säkerhetsutbildning baserat på er anläggning

Sinfra Utbildningstjänster

Vi är nu ramavtalsleverantör för utbildningstjänster till Sinfra Utbildningstjänster vilket är ett helt nytt ramavtalsområde som Sinfra har upphandlat efter förfrågan från sina drygt 500 medlemmar och som började gälla den 15/6-22.

Åsa, Oskar och Patrik kan svara på era frågor och berätta mer om hur viktigt det är att äga sin egen kunskap. Välkomna!