Process- och energikonsult med talang för utbildning

Vi söker dig som vill vara med och utveckla dig själv och vår verksamhet. Som Process- och energikonsult hos oss kommer du vara med på resan att expandera företaget och ständigt förbättra våra tjänster.

Som Process- och energikonsult på Marklund Solutions jobbar du mycket mot våra kunder. Du kommer arbeta med att vidareutveckla våra kundanpassade e-learningkurser inom kraft- och värmeteknik och andra tillhörande kurser. Du kommer  involveras i uppdrag att vidareutbilda/utbilda drifttekniker. Du kommer också att arbeta med andra uppdrag kopplade till utvecklings- och investeringsprojekt.  

 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har kunskap av tekniken inom kraft och värme. Meriterande är drift av olika typer av värmeverk. Din bakgrund kan vara drifttekniker, driftingenjör, energiingenjör, sjöingenjör eller motsvarande. Du ska ha ett pedagogiskt och välkomnande sätt samt vara öppen för nya sätt att utbilda. En stor del av tjänsten innebär utveckling av våra digitala utbildningar och vi ser därför att du har intresse och är kreativ i datormiljö. Om du sedan har ett intresse av att utveckla dina kunskaper inom animation, foto och filmredigering så tycker vi det är kul. Detta är alltså inget krav.

 

VARFÖR MARKLUND SOLUTIONS AB

Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på agendan så har du hittat rätt. Vi erbjuder dig frihet under ansvar och att växa med oss som företag. För oss är det också viktigt att ditt liv är i balans, vilket vi bl a vill bidra till genom att erbjuda ett generöst friskvårdsbidrag. Vi genomför ofta internutbildningar för att vi ska hålla varandra uppdaterade inom varandras kompetensområden. Det är viktigt för oss att ha ett innovativt klimat och ett arbetssätt som för oss framåt, så är du en person med idéer och framåtanda så kommer du stortrivas med gänget i Västerås.  

 

KONTAKTPERSONER

Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal, 070-350 89 09

Christian Westerberg, Gruppchef e-learning, Marklund Solutions, 021-40 30 36

 

ANSÖKAN

Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2021-07-15. Välkommen med din ansökan! 

 

I rekryteringen samarbetar Marklund Solutions AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Marklund Solutions AB.

SKICKA DIN ANSÖKAN