Marklund Solutions AB är ett konsultföretag som framförallt arbetar med teknik, utbildning och miljö för företag med energiproduktion i form av förbränning. Marklund Solutions startades upp i Mälardalen 2014. Hösten 2018 etablerade vi kontor i Halmstad. Vi är på vårt lokala kontor tre anställda och nu vill växa tillsammans med ytterligare två kollegor och vi söker därför Process- och energikonsult samt Energi- och miljökonsult. Båda tjänsterna är spännande jobb där du får chans att utveckla både din branschkunskap och långsiktiga affärsrelationer


Marklund Solutions AB söker nu

Energi- och miljökonsult

 

Vi söker dig som vill vara med och driva vårt kontor framåt. Som Energi- och miljökonsult hos oss kommer du förstärka vårt team i Halmstad och vara delaktig i att förbättra och utöka våra tjänster.

Konsultuppdragen kan beroende på din bakgrund omfatta följande:

  • Uppdrag med avseende på ekonomiska styrmedel (handel med utsläppsrätter, energiskatter etc.)
  • Förundersökningar och tekniska utredningar för planering av nya och förändrade verksamheter
  • Uppdrag inom teknik, miljö eller arbetsmiljö
  • Projektledning av miljörelaterade projekt

 

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom miljö. Vi värdesätter även erfarenhet inom energiproduktion. En lämplig bakgrund vore t ex erfarenhet av miljöarbete som samordnare, ingenjör eller konsult inom energibranschen, myndighet eller liknande verksamhet. För att trivas i rollen gillar du problemlösning och ser det positiva i att ha ett varierande arbete med mycket kundkontakt, och du förstår värdet av goda relationer med kollegor och kunder.  

 

VARFÖR MARKLUND SOLUTIONS AB

Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på agendan så har du hittat rätt. Vi erbjuder dig frihet under ansvar och att växa med oss som företag. För oss är det också viktigt att ditt liv är i balans, vilket vi bl. a. vill bidra till genom att erbjuda ett generöst friskvårdsbidrag. Vi genomför ofta internutbildningar för att vi ska hålla varandra uppdaterade inom varandras kompetensområden. Det är viktigt för oss att ha ett innovativt klimat och ett arbetssätt som för oss framåt, så är du en person med idéer och framåtanda så kommer du stortrivas med gänget i Halmstad.  

 

KONTAKTPERSONER

Lena Brantberg, Rekryteringskonsult, BraPersonal, 070-350 89 09

Pontus Johansson, Kontorschef Väst, Marklund Solutions, 070-600 47 80                             

 

ANSÖKAN

Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2020-11-30

Välkommen med din ansökan! Ansök via jobb.brapersonal.nu

I rekryteringen samarbetar Marklund Solutions AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Marklund Solutions AB.