Vad gör vi?

Marklund Solutions AB är ett energi- och miljökonsultföretag med mycket spetskompetens. Företaget startades i Västerås under våren 2014 med tre anställda som nu har blivit totalt 18 stycken.

Vi är specialister på allt från komplexa energisystem, förbränning, styrmedel och miljölagstiftning till rapportering, utvärdering och utbildning. Våra kunder är energiintensiva industrier och anläggningar som framställer energi genom förbränning men även skolor, myndigheter och utrustningsleverantörer.

Vi är uppdelade i två områden där affärsområdet konsult arbetar med allt från förprojektering, upphandling, lärarledd utbildning, tillstånd till löpande uppföljning, optimering och rapportering till myndigheter. Affärsområdet E-learning arbetar framför allt med vår webbutbildning Drifttekniker-Online men även med att ta fram kundanpassade webbutbildningar.

 

Hur är det att jobba hos Marklund Solutions?

Hos oss påverkar man i allra högsta grad sin egen utveckling och hur uppdragen ska genomföras. Du planerar din arbetsdag på egen hand med stöd av kollegorna. Vårt ledarskap genomsyras av att de anställda ska stortrivas hos oss för att de ska kunna utvecklas och vara kreativa.

Vad erbjuder vi?

Du får en chef som inte är chef utan en mentor. För oss är det viktigt att ditt liv är i balans, så behöver du ibland jobba hemma eller på annan ort går det bra att sköta jobbet på distans.

Vi genomför ofta internutbildningar för att vi ska hålla varandra uppdaterade inom varandras kompetensområden. Då och då deltar du också på konferenser eller externa utbildningar.

Ett par gånger per år försöker vi hitta på något skoj som inte har med jobbet att göra, det händer också att någon i gänget drar igång en spontan After Work.

Hos oss får du:

  • tillsvidareanställning på vårt kontor i Västerås eller Halmstad, provanställning kan komma att tillämpas
  • friskvårdsbidrag
  • flextid
  • månadslön med bonussystem
  • pensionsavsättning, semester m m enligt avtal

Framförallt får du jobba med ett störtskönt gäng kollegor. Hälsa på så får du se!

Blev du nyfiken?

Hoppas det! Kontakta i så fall Helen Dömstedt 021-404052, helen.domstedt@m-solutions.se

Intervjuer kommer genomföras löpande. Och vill att du börjar hos oss under hösten.

Ansökan skickas till: info@m-solutions.se