Konsultchef

Publicerat den
Kategoriserat som Lediga tjänster, Nyheter

Motiveras du av att nå resultat tillsammans med andra och att bidra till ett bättre samhälle? Delar du Marklund Solutions passion för att skapa skräddarsydda lösningar för gröna lönsamma affärer? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker Marklund Solutions en konsultchef i Västerås. Vill du vara med på Marklund Solutions fortsatta framgångsresa? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet som konsultchef

Som konsultchef på Marklund Solutions jobbar du med affärsutveckling och skapar mervärde på flera plan. Du bidrar med kunskap, omvärldsbevakning och engagemang i ett helhetsperspektiv för bolagets tillväxt. Du är en viktig del i vår kundleverans och arbetar nära medarbetare, kund, VD och ägare. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgrupp. Fokus ligger på ledarskap, försäljning och rekrytering. Det är en konstant växelverkan mellan dessa delar och fokus varierar över tid.

Du är personalansvarig för ett team på 15 konsulter med kompetens inom allt från komplexa energisystem, förbränning, handelssystem och miljölagstiftning till datahantering, rapportering och utvärdering. Tjänsten som konsultchef kombinerar du också med spännande kunduppdrag. Uppdragen utförs på vårt kontor i Kopparlunden eller ute i kundens verksamhet.

Vad kan Marklund Solutions erbjuda mig?

På Marklund Solutions har vi en unik kompetens inom miljö och styrmedel och jobbar aktivt för att fortsätta vara bäst på det vi gör. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du får utveckla din branschkunskap och facilitera långsiktiga affärsrelationer. Vårt ledarskap genomsyras av att anställda ska utvecklas och tillåtas vara kreativa, allt för att trivas. Vi har en stark gemenskap och vi jobbar tillsammans för att skapa hållbara, skräddarsydda lösningar och goda relationer med våra kunder idag och framåt.

Är du rätt för rollen som konsultchef?

Marklund Solutions söker en ledare med kompetensbasen inom något av våra verksamhetsområden. En ledare som gillar affärer, ser möjligheter och vill bidra till tillväxt. Har du därtill varit chef inom konsultverksamhet, energibranschen eller industri och mer specifikt besitter kunskaper kring konsultlösningar eller förbränning och miljö är du extra intressant för den här rollen.

Dina personliga egenskaper väger också tungt. Du är en karismatisk kommunikatör med affären och människorna i fokus. Med målmedvetenhet, stabilitet och optimism skapar du engagemang och motiverar andra. Du är relationsskapande, uppskattar utvecklingsarbete och ser nya möjligheter. Engagemang och samarbetsvilja är dina käpphästar och du trivs som bäst i interaktion med andra.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Marklund solutions med Jefferson Wells, ManpowerGroup. Vid intresse eller frågeställning kontakta ansvarig rekryterare Anna Edén på anna.eden@jeffersonwells.se eller på 021-15 12 14.

Urvalet sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Låter tjänsten som något för dig? Hör av dig på direkten!

Ansök nu!